Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2019 Standard

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Windows Server 2019 Standard är ett kraftfullt serverprogram som utvecklats av Microsoft. Den tillhandahåller en omfattande uppsättning verktyg, tjänster och tekniker som är utformade för att driva företag och stödja de krävande behoven hos moderna IT-infrastrukturer. Programvaran är känd för sin effektivitet, säkerhet och skalbarhet, vilket gör den till ett idealiskt val för företag som vill optimera sin nätverksprestanda och datahanteringsfunktioner.



    Flera avancerade funktioner gör att Microsoft Windows Server 2019 Standard sticker ut. Den introducerar avancerade säkerhetsåtgärder i flera lager, inklusive skyddade virtuella maskiner och systemet Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), som är utformat för att upptäcka och neutralisera cyberhot innan de orsakar skada. Dessutom erbjuds hybridfunktioner med Azure, så att företag kan utnyttja kraften i Microsofts molnteknik, vilket resulterar i ökad flexibilitet och effektivitet.



    Användarvänlighet är ett annat kännetecken för Microsoft Windows Server 2019 Standard. Det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att navigera och hantera. Programvaran stöder också Windows Admin Center, en webbläsarbaserad app som ger full kontroll över din serverinfrastruktur.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Windows Server 2019 Standard

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 7 leverantörer som stöder WindowsPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 7 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Microsoft Windows Server 2019 Standard

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev