Köp Corel VideoStudio

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Corel VideoStudio, tidigare känt som Ulead VideoStudio, är ett omfattande programvarupaket för videoredigering som är utformat för Microsoft Windows. Det erbjuder både storyboard- och tidslinjeorienterad redigering, stöder olika format för källklipp och tillåter export av den resulterande videon till en fil. Dessutom innehåller det DVD- och AVCHD DVD-auktoriseringsfunktioner, med Blu-ray-auktorisering tillgänglig via en plug-in. Programvaran stöder direkt DV- och HDV-inspelning och bränning.



    En av de viktigaste funktionerna är möjligheten att överlagra videor, bilder och text, med stöd för upp till 50 klipp som visas samtidigt med hjälp av överlagringsspåret. VideoStudio hanterar också videor i MOV- och AVI-format, inklusive alfakanal, och bilder i PSP-, PSD-, PNG- och GIF-format. Det gör det möjligt att ta bort specifika färger från överlagringsvideor utan alfakanal, vilket säkerställer att den önskade bakgrunden eller bilden visas i förgrunden.



    För att förbättra prestandan erbjuder VideoStudio stöd för proxyvideofiler, som är mindre versioner av den videokälla som används vid redigering.



    Dessutom ger VideoStudio kompatibilitet med VFX-plugins från olika leverantörer, bland annat NewBlue och proDAD. I synnerhet Ultimate Editions från X4 och framåt levereras med proDAD-plugin-program som Roto-Pen, Script, Vitascene och Mercalli-Stabilizer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Corel VideoStudio

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 5 leverantörer som stöder Digital DownloadPC. Spelet kommer i 15 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 34 digitala erbjudanden. och 2 priser för den fysiska versionen.

    Kommentarer om Corel VideoStudio

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev