Köp S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

  • PC
  • PS4

Topprankade återförsäljare

    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl är ett skräckspel som utspelar sig i en öppen värld som är realistisk för Tjernobyl Exclusion Zone i Ukraina.



    Spelaren tar på sig rollen som en ensam Stalker, som måste utforska den mystiska zonen och överleva dess faror samtidigt som han avslöjar dess hemligheter och slutför olika uppdrag på vägen. Zonen innehåller alla sorters mänskliga och muterade fiender, liksom dödliga anomalier som kan tillfoga massiv skada om de provoceras eller trampas in utan försiktighet. För att överleva måste spelarna leta efter förnödenheter, tillverka vapen och rustningar av material som kan räddas och slåss mot horder av fiender med en mängd olika pistoler, närstridsvapen och till och med psykiska förmågor om de har tillgång till dem.



    Spelet har också en imponerande grafik som visar upp den förfallna zonens hemskt vackra miljöer omgivna av radioaktiva ödemarker och frodiga skogar - samt realistiska väderförhållanden som regn som dränker dig under eldstrider - vilket gör S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl till en uppslukande upplevelse som ingen annan!

    Läs mer

    De bästa priserna för S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 19 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Steam, GOG Galaxy & Sony PSN3 plattformar - PC, PS5 & PS4. Spelet kommer i 2 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 43 digitala erbjudanden. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 redan delade kommentarer.

    Kommentarer om S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

    readingfoodie
    2022 guov 12 13:46 dlcompare.fr
    I love this game it is one of my favourites
    Jag älskar det här spelet, det är en av mina favoriter.

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev