Köp Keep Talking and Nobody Explodes

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Keep Talking and Nobody Explodes är ett unikt och spännande spel för flera spelare som kräver effektiv kommunikation och kritiskt tänkande för att lyckas. Spelet placerar en spelare i ett rum med en tickande bomb, medan de andra spelarna har handboken som innehåller de instruktioner som krävs för att desarmera den. Spelaren med bomben måste ge exakt och korrekt information om vad de ser, medan de andra spelarna snabbt måste tyda handbokens instruktioner och vidarebefordra dem till desarmeraren. Klockan tickar, så spelarna måste samarbeta effektivt för att desarmera bomben inom utsatt tid.



    Keep Talking and Nobody Explodes I spelet finns en mängd olika bomber att desarmera, var och en med sin egen uppsättning utmanande pussel och krav. När spelarna går framåt i spelet blir bomberna alltmer komplexa och ställer spelarna inför svårare utmaningar. Spelarna måste förlita sig på varandras styrkor och utveckla strategier för att klara av varje ny utmaning. Spelet kräver noggrann uppmärksamhet på detaljer, effektiv kommunikation och förmågan att förbli lugn under press.



    Keep Talking and Nobody Explodes erbjuder en unik och spännande kooperativ spelupplevelse som kan föra spelarna närmare varandra samtidigt som de testar sina färdigheter. Spelet är lätt att lära sig men utmanande att bemästra och ger många timmars underhållning och spänning. Dessutom gör spelets flerspelarfunktion det till ett perfekt val för fester eller andra sociala sammankomster. På det hela taget är Keep Talking and Nobody Explodes ett utmärkt val för alla som söker ett roligt och utmanande spel som belyser vikten av kommunikation och lagarbete.

    Läs mer

    De bästa priserna för Keep Talking and Nobody Explodes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Oculus-produkt

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 13 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Xbox Live, Steam & Sony PSN4 plattformar - PC, PS4, XboxOne & Xbox Series X. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 34 digitala erbjudanden. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 redan delade kommentarer.

    Kommentarer om Keep Talking and Nobody Explodes

    Redblock69
    2017 cuo 26 21:26 dlcompare.fr
    J'adore ce jeu !
    Jag älskar det här spelet!

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev