Instant Gaming EU
 
 

Köp OVERKILL's The Walking Dead

  • PC

Topprankade återförsäljare

    OVERKILL's The Walking Dead är en kooperativ first-person shooter för upp till 4 spelare som utspelar sig i ett postapokalyptiskt Washington DC. Spelet är baserat på den berömda TV- och serietidningsserien The Walking Dead och innehåller fyra karaktärer, Aidan, Heather, Maya och Grant. De måste samarbeta för att överleva i en en gång rik stad som nu är övergiven, sönderfallande och mestadels ockuperad av de dödliga odöda. Var och en av karaktärerna har sin egen historia, tillsammans med ett unikt färdighetsträd, roll i gruppen och spelstil, men om de vill uppnå sina mål måste de samarbeta tillsammans. Lagarbete är ett måste på en plats där varje steg kan dra till sig uppmärksamheten från en hord vandrare.



    Spelet har ett progressionssystem som gör att spelarna kan förbättra sina färdigheter, och världen kommer att skalas upp beroende på antalet spelare och deras nivå. Dessutom ingår system för plundring och hantverk, så att spelarna kan skaffa alla verktyg och resurser som behövs för att överleva. De kommer också att kunna modifiera och uppgradera sina vapen så att de passar bättre till deras respektive spelstilar.



    OVERKILL's The Walking Dead skildrar den förtryckande och grymma världen från serien, där de levande kan vara lika farliga som de odöda, om inte mer. Men oroa dig inte, för du har dina gruppkamrater som backar upp dig, eller hur?

    Läs mer

    De bästa priserna för OVERKILL's The Walking Dead

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 2 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i 2 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 5 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om OVERKILL's The Walking Dead

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev