Köp Headsnatchers

  • PC
  • PS4
  • Switch

Topprankade återförsäljare

    Headsnatchers är ett galet och vilt spel som kommer att få dig att skratta högt! Det är ett sällskapsspel för 4 spelare där varje person tar på sig rollen som en skandalös karaktär, med sina egna unika förmågor. Målet är att fånga dina motståndares huvuden innan de kan göra detsamma med dig.



    Spelet har ett brett utbud av karaktärer och nivåer, vilket ger massor av variation för olika spelstilar. Spelarna måste använda sin miljö klokt för att fånga sina motståndare på sängen och samtidigt undvika att själva bli fångade. Varje nivå har sina egna faror som ger en extra utmaning - från hala isgolv till kraftiga elektriska strömmar. Med strategisk timing kan spelarna ta tag i föremål som ballonger eller stegar samt power-ups som finns utspridda i hela nivån för att få en extra fördel.



    Varje runda slutar när en spelare har lyckats ta alla tre huvuden från sina motståndare - men oroa dig inte om du förlorar. Headsnatchers erbjuder också flera minispel som Capture the Flag eller King of the Hill-läget som gör att spelarna kan vara kreativa med hur de vill tävla mot varandra. Oavsett om du spelar solo eller festar med vänner, erbjuder Headsnatchers timmar efter timmar av rolig förödelse som håller alla underhållna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Headsnatchers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 18 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Steam, Sony PSN & Nintendo eShop3 plattformar - PC, PS4 & Switch. Spelet kommer i 2 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 32 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Headsnatchers

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev