Instant Gaming EU
 
 

Köp BIOMUTANT

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Biomutant är ett äventyr i en öppen värld i en postapokalyptisk värld som härjats av en pest som förstör livets träd. Du är en kampkonstnär och krigare som har gett dig ut på ett uppdrag att bevisa att du är stark nog att antingen förena de splittrade stammarna som befolkar denna döende värld i ett försök att rädda den eller att få ner dem och döma dem till en osäker framtid. Allt eftersom berättelsen fortskrider kommer dina handlingar och beslut att diktera den nya världens öde.



    Biomutant tar ett annorlunda tillvägagångssätt för att bekämpa och kombinerar kampsport med skytte och mutantfunktioner för en utvecklande och unik stridsupplevelse. Exponeringen för biologisk kontaminering och strålning kommer att förändra ditt utseende och mutera dig, vilket ger dig extraordinära krafter och kroppsmodifieringar som du kommer att kunna använda när du slåss mot fiender. Genom att kombinera dina speciella förmågor med en mängd olika kampsportstilar och rörelser som du kommer att lära dig under din resa genom världen på Biomutant får du massor av alternativ i strid. Från närstridsvapen till vapen av alla slag kan du också använda dig av olika vapen som du kan tillverka, anpassa och uppgradera med olika delar. Kombinationen av kampsport, vapen och mutantkrafter gör att du kan skapa och ständigt utveckla din egen stridsstil när du går framåt i spelet. Denna valfrihet sträcker sig även till den utrustning du utrustar under dina resor, vilket gör att du kan bära skyddsföremål som gasmasker, termosresistenta kläder eller flera olika typer av rustningar för att hjälpa dig att överleva när du utforskar och bekämpar biologiskt kontaminerade varelser.



    Om du tycker att det är roligt att utforska en farlig värld fylld av dödliga varelser samtidigt som du utvecklar dig själv och ständigt utvecklar din stridsstil, är Biomutant definitivt ditt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för BIOMUTANT

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     
    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 25 leverantörer som stöder 5 DRM-system: Epic Games, Steam, Sony PSN, Xbox Live & Nintendo eShop6 plattformar - PC, PS5, PS4, Switch, XboxOne & Xbox Series X. Spelet kommer i 3 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 55 digitala erbjudanden. och 14 priser för den fysiska versionen. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 2 redan delade kommentarer.

    Kommentarer om BIOMUTANT

    Reign
    2022 ođđj 23 01:13 dlcompare.fr
    Jeu sympa sans exceller pour autant
    Trevligt spel utan att vara särskilt bra
    Gollaruk
    2022 ođđj 13 06:34 dlcompare.fr
    il doit être trop bien jouer comme jeu.
    Det måste vara ett för bra spel.

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev