Köp Monster Safari

Topprankade återförsäljare

    Monster Safari är utvecklat av SmallOne Studio och är en blandning av en simulator för hantering av en monsterzoo och safariutforskning.



    Du kommer att uppfostra bedårande monster och utforska okända kontinenter för att hitta nya varelser, allt i ett försök att skapa sin drömpark! Se till att monstren är lyckliga, välmatade och framför allt har roligt - om inte, bli inte alltför förvånad om en parkbesökare får armen avhuggen. Det är monster vi talar om!



    I Monster Safari kan spelarna börja med antingen en förinställd djurpark eller ett tomt blad som de kan bygga upp till sin idealiska park. Anställ anställda för att hjälpa till att underhålla din park, men se till att de tar väl hand om monstren.

    Djurparken är inte bara en plats för att samla monster, det är också en aktiv park där folk kommer att kryssa runt och se dina monster. Människor är kunder och kunder spenderar pengar. Parkens affärsmodell skulle helt enkelt inte fungera utan deras pengar! Du måste förse gästerna med restauranger, koncessioner, souvenirbutiker och till och med toaletter för att skapa en bekväm upplevelse. När parken uppfyller vissa villkor kommer speciella gäster, inklusive VIP:s, politiker, tjuvar och tjuvjägare, att dyka upp. Du måste ta särskild hänsyn till dessa gäster och hjälpa (eller inte hjälpa) dem att överleva. Överraskande nog är det inte alls konstigt att bli uppäten av monster i Monster Safari. Hjälp dem att vårda starka band med parkens varelser. Spelarna kan hjälpa sina monster genom att välja deras livsmiljö, måltidsval och introducera dem till utvalda händelser, eller hjälpa till att hitta deras perfekta partner. Söta babymonster har unik statistik och ett system för att ärva färdigheter - välj den perfekta mamma och pappa för att ge sina söta bebisar unika färdigheter.



    Vill du ha fler olika sorters monster? Ge dig ut på en expedition för att hämta hem okända varelser från outforskade biomes! Allt från elviska monster, stenjättar och legendariska svarta drakar väntar i det outforskade territoriet Monster Safari. När du utforskar kommer ny inredning, butiker och speciella evenemang som hjälper dig att utveckla din park och dina monster att låsas upp. Det är upp till dig att hantera detta, dina arbetare, parkbesökare och nya utforskningsuppdrag, allt i ett finjusterat ledningssystem som ger djup åt Monster Safari.

    Läs mer


    Vi beklagar, vi har inga priser för Monster Safari ännu.
    Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

    Du kan även se Monster Safari-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Monster Safari:s kategori : Tillfällig.

    Kommentarer om Monster Safari

    Du kanske även gillar

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Monster Safari
    • Kategorier : Tillfällig, Simulering
    • Utgivare : X.D. Network Inc.
    • Utvecklare : SmallOne Studio
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : TBA
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev