Köp Grand Tactician: The Civil War (1861-1865)

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Det mest ambitiösa spelet om det amerikanska inbördeskriget är här, Grand Tactician: The Civil War (1861-1865). Välj sida i det amerikanska inbördeskriget.



    Bli befälhavare för unionen eller konfederationen. Under ledning av legendariska befälhavare som Lee, Grant, Jackson eller Farragut förbereder du dina arméer för krig, rekryterar nya trupper och organiserar dem för strid.



    Detta är ett strategispel i realtid kombinerat med taktiskt stridsspel. Ta kontroll över din nation, hantera och stödja enorma arméer, samla och manövrera dem för att förgöra fienden. När du väl möter motståndarfaktionen tar du befälet över dina trupper och leder dem till seger i strider som utkämpas på historiska slagfält.



    Grand Tactician: The Civil War (1861-1865) erbjuder en kampanj i realtid, med historiska mål för båda sidor, från Secessionen till krigets slut. Fem olika kampanjscenarier och tjugo fristående strider från 1st Manassas till Appomattox Court House. Du kommer att kunna ändra historien genom att kalla på hjälp från Europa eller få Lincoln att förlora presidentvalet. Använd blockadekonvojer för att hålla livlinorna till Europa tillgängliga eller belägra och plundra dina fiender. Ta väl hand om ditt folk. Moralen hos dina medborgare och trupper är avgörande. Se till att statskassan inte tar slut och förlora inte trupper för att inte värva nya medborgare. Gräv skyttegravar och bygg pontoner med hjälp av dina ingenjörer, eftersom striderna kan pågå i flera dagar. Spela med kända befälhavare för att inspirera soldater och medborgare och se till att ditt rykte upprätthålls oklanderligt. Använd dessa befälhavare för att beordra arméer av artilleri, kavalleri och infanteri med realistiska kommandostrukturer.



    Låt inbördeskriget återuppstå med återskapande och stridsmaterial från LionHeart Filmworks och ett originalsoundtrack med gammaldags musik.

    Läs mer

    De bästa priserna för Grand Tactician The Civil War (1861 1865)

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 6 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 9 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Grand Tactician: The Civil War (1861-1865)

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev