Instant Gaming EU
 
 

Köp Junkyard Simulator

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin drömt om att driva ditt eget bilföretag? Junkyard Simulator erbjuder dig möjligheten att driva ditt eget skrotupplag och ägna dig åt en rad aktiviteter som rör restaurering, insamling och bärgning av vagnar för reservdelar. Att få gamla och skadade fordon att använda i din verksamhet är inget problem, men du måste tjäna pengar på dem. Använd tunga maskiner för att krossa dem som inte går att reparera och få fram råmaterial som du kan sälja. Bärga användbara delar och sälj dem på skrotmarknaden för att få vinst. Restaurera och renovera klassiker som du kan lägga till din personliga samling.



    Oavsett vilket alternativ du väljer måste det vara lönsamt och ge dig pengar. Du kan till och med köpa hela containrar med skrot som kan vara fulla av skatter som du kan utnyttja. Junkyard Simulator ställer ett brett utbud av maskiner till ditt förfogande som du kan hantera själv för att uppnå dina mål. Att hålla verksamheten flytande är helt upp till dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Junkyard Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 4 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 6 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Junkyard Simulator

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev