Köp No More Room In Hell 2

  • PC

Topprankade återförsäljare

    När det inte finns mer plats i helvetet kommer de döda att vandra på jorden... igen! Det är världens undergång ännu en gång i No More Room in Hell 2, ett co-op överlevnadsskjutspel där du och dina vänner måste samarbeta för att överleva zombieapokalypsen.



    Kulon-pandemin har tvingat världen på knä. Miljontals människor har dött i avsaknad av fungerande vaccin, och för att göra saken värre har de döda rest sig och hungrat efter de levandes kött. Du är en del av en grupp överlevande som är fångade i en stad full av död. Nu måste du skjuta, hugga, slå och rusa dig fram genom den glupska odöda horden om du vill ta dig ut levande.



    Uppföljaren till det prisbelönta modet från 2011 som bygger på Source-motorn, No More Room in Hell 2, låter dig springa genom stadens gator, kloaker, förfallna byggnader, öppna motorvägar och andra mörka platser för att leta efter allt som kan hjälpa dig att överleva en minut till. Utforska flera icke-linjära kartor med slumpmässiga element. Leta efter ammunition, vapen och utrustning som hjälper dig att hålla dig vid liv tills räddningen kommer. Arbeta tillsammans och kämpa som en enhet, för zombiearmén kommer inte att ha några problem med att ta ner dig om du är ensam. Ta tag i No More Room in Hell 2 och gör dig redo att kämpa för ditt liv.

    Läs mer

    De bästa priserna för No More Room In Hell 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    Vi beklagar, vi har inga priser för No More Room In Hell 2 ännu.
    Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

    Kommentarer om No More Room In Hell 2

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev