Instant Gaming EU
 
 

Köp Dwerve

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Dwerve erbjuder dig en spännande kombination av tornförsvar och dungeon crawler-mekanik. Det här unika rollspelet följer historien om en ung dvärgbastlare när han utforskar några ruiner för att upptäcka de gamla krigssmedernas hemligheter. Hans folk är under attack av en armé av monster som kommenderas av drottning Vandra the Wicked. Den bortglömda tekniken som hans förfäder använde är nyckeln till deras överlevnad, och vår modiga hjälte måste ge sig ut på äventyr i Mount Crowcrests sedan länge övergivna korridorer för att leta efter kunskapen för att bygga dödliga konstruktioner.



    I Dwerve måste du ta itu med horder av fiender när du utforskar en mängd olika fängelsehålor. Du kan placera fällor och torn för att sakta ner dem och minska deras antal, och även attackera dem med en mängd olika vapen. Du börjar med en grundläggande arsenal, men du kommer att upptäcka massor av nya vapen och prylar när du utforskar de olika rummen i fängelsehålorna. Nyckeln till att lyckas i detta episka äventyr är att analysera kartan för att komma fram till de bästa platserna att placera ut dina fällor och torn för att maximera dina chanser att överleva.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dwerve

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 5 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 5 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Dwerve

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev