Köp Paper Trail

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Paper Trail är ett avslappnande pusseläventyr som utspelar sig i en värld gjord av papper. Spela som den unga lärda Paige, som måste lämna hemmet för att fortsätta sina studier på akademin. För att slutföra sin resa måste du manipulera miljön genom att vika och flytta pappersvärlden runt henne.



    Håll dig vid gott mod när du tar dig igenom olika pussel och hinder på vägen. Utforska en mängd olika miljöer, bland annat skogar, grottor, floder och ruiner. Lös pussel genom att vika, sammanfoga, snurra och flytta föremål i området. Du kommer också att träffa nya karaktärer som delar med sig av sina erfarenheter och glädjer Paige med sin visdom.



    Njut av den vackra, handgjorda estetiken i Paper Trail's värld, som återges i akvarell- och tryckstilar. Slutligen kan du hjälpa Paige att slutföra sin resa för att nå akademin, ett uppdrag som belönar henne med visdom och erfarenhet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Paper Trail

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     
    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 8 leverantör(er) som stöder 4 DRM-system: XBox Live, Steam, Sony PSN, Xbox Live4 plattform(ar) - PC, PS4, XboxOne, Xbox Series X. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 13 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Paper Trail

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev