Köp Farewell North

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Öarna på Farewell North har alltid varit en vacker och färgstark plats i ditt sinne, men livet har försvunnit från dina minnen av dem och de är nu tråkiga och färglösa i ditt sinne. Ge dig ut på en upptäcktsresa och återställ skärgården till sitt forna jag i det här avkopplande och berättelserika äventyrsspelet.



    I Farewell North navigerar du genom de ödsliga landskapen i ett område som är inspirerat av det skotska höglandet och de berömda öarna St Kilda och Orkney. Du tar skepnad av en border collie som har förmågan att återföra färg till sin omgivning. Du måste använda denna förmåga för att lösa pussel och avslöja hemligheter samtidigt som du utforskar öarna och hittar gamla minnen som återställer de gamla glada färgerna i dessa vackra länder. Men de nu mörka och dystra öarna är befolkade av onda monster som du måste undvika till varje pris. Kommer du att kunna upptäcka vilka händelser som har lett till att världen har förvandlats till en färglös ödemark i Farewell North?

    Läs mer

    De bästa priserna för Farewell North

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 4 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 5 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Farewell North

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev