Köp To End All Wars

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Återupplev den desperata kampen om hela Europa i To End All Wars, , en simulator för första världskriget. Med 20 fraktioner, 60 underfraktioner och över 1 000 enheter är detta det mest storslagna strategispelet som har handlat om denna blodiga internationella konflikt.



    Spela som en av de stora fraktionerna och gör ditt försök att kontrollera Europa. Kämpa för varje tum av territorium från Västeuropa till floden Volga under perioden 1914-1918. Utforska 3 000 regioner med varierande klimat och terräng som kan påverka din kampanj. Använd kavalleri, infanteri, artilleri, flygplan och slagskepp i din strategi och led dem med hjälp av över 1600 historiska ledare, alla betygsatta efter deras förmåga.



    Logistiken spelar en viktig roll i din krigsinsats. Balansera ditt fokus enligt militära utgifter, produktion, diplomati och forskning för att tippa vågskålen till din fördel. Du kommer också att ställas inför historiska händelser som kräver att du fattar avgörande beslut som påverkar kampanjens historia.



    Du har full kontroll över din fraktions försök att erövra hela Europa. Är detta ditt krig att vinna? Ta reda på det i To End All Wars.

    Läs mer

    De bästa priserna för To End All Wars

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 7 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 8 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om To End All Wars

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev