Köp Eidolon

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Eidolon kastar dig in i en värld som har gått vidare från mänskligheten. Eidolon är ett spel som utforskar överlevnad i första person och utspelar sig i delstaten Washington år 2400, långt efter att landet övergivits. Som en namnlös vandrare måste du vandra runt i detta område som återtagits av vildmarken och leta efter anteckningar och artiklar som berättar historien om en svunnen tid.



    Utforska en enorm karta med hundratals kvadratkilometer där du kan vandra i veckor och till och med gå vilse. Som i alla överlevnadsspel måste du se upp med din trötthet, hunger och törst för att hålla dig vid liv. Skapa vapen och verktyg för att jaga vilt eller leta efter mat i avlägsna områden. Var medveten om din omgivning, eftersom rovdjur kommer att behandla dig som sin nästa måltid om du är oförberedd.



    När du vandrar över vidsträckta skogar, slätter, kullar och ruiner kommer du att stöta på dokument som berättar historier från det förflutna. Sätt ihop berättelserna för att ta reda på vad som hände för länge sedan och lös mysteriet med Eidolon.

    Läs mer

    De bästa priserna för Eidolon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 10 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Eidolon

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev