Köp Lord of Rigel

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Lord of Rigel är ett spännande 4X-strategispel som utspelar sig i en galax som är i uppror. Två äldre raser kämpar för att dominera galaxen, medan mindre grupper kämpar för att överleva och frodas i detta svåra scenario. Spela som ledare för en av de 10 tillgängliga raserna och sätt kursen för din civilisation för de kommande åren. Använd diplomati, spionage och din flottas styrka för att utöka din kontroll över galaxen och bli den nya högsta civilisationen, eller anslut dig till en av de äldre raserna i dess försök att dominera galaxen. Oavsett vad du väljer ligger en utmanande väg framför dig och ditt folk.



    Politik är spelets namn i Lord of Rigel. Du måste navigera i Galaktiska rådets förrädiska vatten och välja dina allierade och fiender med omsorg. Samla resurser, forska om avancerad teknik och förbättra din militära styrka för att leverera ett kritiskt slag mot dina fienders hjärtan när de är sårbara. Bli en kraft att räkna med som den mäktigaste i galaxen och fullfölja dina mål samtidigt som du förbereder din civilisation för en ljus framtid, annars kommer din civilisation att falla sönder till rymdstoft för att glömmas bort.

    Läs mer

    De bästa priserna för Lord of Rigel

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 11 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 11 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Lord of Rigel

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev