Instant Gaming EU
 
 

Köp Dead Cells: Return to Castlevania

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch

Topprankade återförsäljare

    Dead Cells: Return to Castlevania är en spännande expansion för det ikoniska roguelike Metroidvania från Motion Twin. Det är ett samarbete som låter dig utforska de labyrintiska korridorerna och rummen i Draculas gotiska slott medan du letar efter ett sätt att döda den legendariska mörkrets furste själv. Hjälp Richter Beldmond och Alucard att döda Dracula i ett nytt och episkt äventyr för Dead Cells.



    Dead Cells: Return to Castlevania kan du låsa upp upp till 14 nya vapen inspirerade av Castlevania, som Vampire Killer, Throwing Axe och Holy Water. Använd dem för att hugga en väg genom horder av övernaturliga hantlangare som Dracula kommer att skicka i din väg, inklusive harpies, varulvar, hemsökta rustningar, skelett och mycket mer. Upptäck hemliga rum, leta efter mat för att återfå din hälsa och utforska ett stort och dystert slott fullt av fällor och tjänare till den mörka lorden. Fördjupa dig i ett episkt äventyr med ett alternativt soundtrack som innehåller 51 av de ursprungliga Castlevania-låtarna och 12 anpassningar inspirerade av Nintendos klassiker. Lås upp till 20 outfits och förkläd dig till Castlevanias karaktärer för en ännu djupare fördjupning.



    Dead Cells: Return to Castlevania Är det ultimata äventyret för fans av båda spelen.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dead Cells

    De bästa priserna för Dead Cells Return to Castlevania

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 18 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Steam, Sony PSN & Nintendo eShop4 plattformar - PC, PS5, PS4 & Switch. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 28 digitala erbjudanden. och 3 priser för den fysiska versionen.

    Kommentarer om Dead Cells: Return to Castlevania

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev