Köp Bionic Commando: Rearmed

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Bionic Commando: Rearmed är ett sidoscrollande videospel som utvecklats och publicerats av Capcom. Spelet släpptes ursprungligen till NES 1988, och denna remake ger klassisk 2D-action till moderna plattformar med en uppdaterad visuell "2.5D" översyn. Spelmekaniken är densamma som då - spelaren tar kontroll över Nathan Spencer, även kallad Bionic Commando, som är utrustad med sin signifikativa bioniska arm som gör det möjligt för honom att gripa sig upp på avsatser och svinga sig över luckor. Beväpnad med en mängd olika vapen och prylar som maskingevär, granater, radarscanning med mera - ger sig Spencer ut på ett uppdrag att ta ner den onda regimen som kallas The Badds. Han kämpar sig igenom olika etapper befolkade av fiender som han måste förstöra eller undvika helt och hållet för att rädda mänskligheten från deras grepp.



    Grafiken för Bionic Commando: Rearmed har uppdaterats helt och hållet för moderna grafiska standarder samtidigt som den är trogen sina 8-bitarsrötter; inklusive en helt ny konststil som ser fantastisk ut oavsett vilken plattform du spelar det på. Nya kartfunktioner gör navigeringen enklare än någonsin tidigare och de färgglada bakgrunderna hjälper till att göra varje nivå levande och skilja ut olika platser under din strävan mot The Badds - från frodiga djungler till hotfulla militärkomplex. Precis som i den klassiska versionen erbjuder Bionic Commando: Rearmed också ett samarbetsläge för två spelare där spelarna kan slå sig samman för att ta sig an de olika fienderna och bossarna tillsammans. Dessutom finns det ett rankningssystem med online leaderboard som gör att spelarna kan jämföra sina framsteg med andra över hela världen och tävla om skrytpriser. Med sin moderna grafik, sina tillgänglighetsfunktioner och klassiska spelmekanik kommer Bionic Commando: Rearmed säkert att tilltala både gammaldags spelare och nykomlingar som letar efter en unik shoot-'em-up-upplevelse.



    Denna remake av Capcoms klassiska spel från 1988 gör det enkelt för gamla fans att återuppleva sin älskade titel och lockar även nya spelare med sin iögonfallande grafik och uppdaterade spelupplägg. Oavsett om du spelar ensam eller med en vän kommer Bionic Commando: Rearmed garanterat att få dig att återvända för fler actionfyllda äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bionic Commando Rearmed

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 15 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 18 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Bionic Commando: Rearmed

    Du kanske även gillar

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Bionic Commando Rearmed
    • Kategorier : Action
    • Utgivare : Capcom
    • Utvecklare : Capcom
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2009 suoidnemánnu 28
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18 ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev