Köp Trulon: The Shadow Engine

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Trulon: The Shadow Engine är ett spännande äventyrsrollspel som utspelar sig i en värld av steampunk och magi. Spelet utvecklas av Kyy Games och publiceras av Headup Publishing och tar dig med på en resa genom det mystiska landet Tripudia, där du spelar som Gladia, en skicklig monsterjägare med uppdrag att hitta ett botemedel mot den dödliga sjukdom som härjar i landet.



    Med sin fantastiska grafik, medryckande berättelse och engagerande spelupplevelse är Trulon: The Shadow Engine en upplevelse som inte är likadan som någon annan. Spelets värld är vackert skapad, med varje detalj noggrant utformad för att transportera dig till en värld av magi, teknologi och intriger. Som Gladia utforskar du Tripudias olika regioner, från de vidsträckta städerna till de mörka och farliga skogarna, och möter en mängd fascinerande karaktärer på vägen. En av de unika funktionerna i Trulon: The Shadow Engine är det kortbaserade stridssystemet. Istället för traditionell turordningsbaserad strid utkämpas striderna i spelet med hjälp av en kortlek som representerar olika trollformler, förmågor och attacker. Detta tillför ett extra lager av strategi till spelet, eftersom du måste hantera dina kort noggrant och välja rätt kort för varje situation. Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att låsa upp nya kort och uppgradera dina befintliga kort, vilket gör att du kan anpassa din kortlek och skapa kraftfulla kombinationer som kan vända på stridens vändning.



    På det hela taget är Trulon: The Shadow Engine ett exceptionellt spel som kombinerar äventyr, rollspel och kortbaserade stridselement till en unik och fängslande upplevelse. Med sin vackra grafik, engagerande berättelse och innovativa spelmekanik kommer det garanterat att glädja spelare i alla åldrar och på alla kunskapsnivåer. Om du är ett fan av steampunk, magi eller bara bra spel i allmänhet är Trulon: The Shadow Engine ett måste som garanterat kommer att underhålla dig i flera timmar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Trulon The Shadow Engine

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     
    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 17 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Steam, Sony PSN & Xbox Live4 plattformar - PC, PS4, XboxOne & Xbox Series X. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 18 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Trulon: The Shadow Engine

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev