Instant Gaming EU
 
 

Köp Take Off - The Flight Simulator

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Take Off - The Flight Simulator är ett verklighetstroget spel som är utformat för att ge spelarna en realistisk flygupplevelse. Spelarna kommer att kunna ta kontroll över en mängd olika flygplan och testa sina pilotfärdigheter medan de reser runt i världen i detaljerade 3D-landskap. Från små enmotoriga plan till massiva jetliners, spelarna kan anpassa sina flygplan och välja mellan olika färgscheman, dekaler och mer. Med interaktiva handledningar, utmanande uppdrag, topplistor online och dynamiska vädereffekter har Take Off - The Flight Simulator något för alla typer av spelare.



    Spelarna börjar som nybörjare med grundläggande utbildning som hjälper dem att lära sig alla de grunder de behöver för att bli skickliga på att styra sitt virtuella plan. Allt eftersom tiden går och uppdragen slutförs kommer spelarna att låsa upp nya funktioner som gör att de kan stiga i graderna tills de är redo för mer avancerade utmaningar som luftstrid eller luftakrobatik. Kartorna i Take Off - The Flight Simulator innehåller över 20 verkliga platser med fotorealistisk grafik som ger hisnande vyer under flygningen eller när man utforskar varje destination till fots. Från ikoniska landmärken som Central Park i New York eller Big Ben i London till vulkanutbrott i Kilauea National Park på Hawaii eller de spektakulära fjordarna i Norge kan spelarna utforska dessa magnifika platser samtidigt som de försöker slutföra sina uppdrag.



    För den som vill ha en realistisk flygupplevelse är Take Off - The Flight Simulator det perfekta spelet. Med sitt uppslukande spel och sina fantastiskt detaljerade 3D-miljöer kommer Take Off - The Flight Simulator att få spelarna att komma tillbaka för mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Take Off The Flight Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 16 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 20 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Take Off - The Flight Simulator

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev