Instant Gaming EU
 
 

Köp Wizard with a Gun

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    Wizard with a Gun är ett kooperativt sandlådeäventyr som utspelar sig i en magisk värld full av farliga varelser. Ta rollen som en mycket speciell trollkarl och använd din magiska pistol för att ge dig ut på en farlig resa över en vidsträckt värld. Samla resurser och skapa nya typer av vapen och kraftfull ammunition för att skjuta dig igenom horder av utmanande fiender. Utforska en mängd olika biomer medan du fördjupar dig i hemligheterna i en mystisk värld och överlever ett otroligt äventyr.



    Wizard with a Gun har ett detaljerat crafting-system som gör att du kan skapa massor av olika vapen. Ladda din pistol med magisk ammunition och släpp lös ett eldregn över dina fiender medan du experimenterar med nya magiska kombinationer. Möjligheterna är oändliga.



    När du är trött på att utforska kan du återvända hem för en välförtjänt vila. När du har vilat i ditt torn kommer alla element i världen att återställas och du bör vara redo för ett helt nytt äventyr. Kom ihåg att Wizard with a Gun har kooperativt spel för upp till två spelare så att du kan dela allt det roliga med en vän.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wizard with a Gun

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 18 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Steam, Xbox Live & Sony PSN3 plattformar - PC, PS5 & Xbox Series X. Spelet kommer i 2 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 31 digitala erbjudanden. och 4 priser för den fysiska versionen.

    Kommentarer om Wizard with a Gun

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev