Instant Gaming EU
 
 

Köp Quasimorph

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Det ser mörkt ut i en framtid där solsystemet kontrolleras av gigantiska megacorporations. I sin oändliga jakt på makt strävar de efter att utöka sina tentakler ännu mer i den djupa rymden. Som chef för en oberoende legosoldatsbyrå är du en viktig aktör i denna process och en av de få som känner till de brott som begås för att uppnå storhet för mänskligheten.



    Quasimorph är ett unikt turordningsbaserat strategispel med RPG-inslag där du får agera ledare för en grupp legosoldater. Du kommer att skicka ditt folk för att slutföra utmanande uppdrag i rymden. Välj de bästa krigarna, utrusta dem med kraftfulla vapen och cybernetiska förbättringar och utforska hemliga planetbaser, forskningslaboratorier och övergivna rymdskepp medan du letar efter nya tillgångar som kan hjälpa dig i dina strävanden. Lås upp ny teknik, vapen och utrustning för att förbättra dina legosoldater och ta dig an svårare uppdrag.



    I Quasimorph behöver du inte oroa dig för dina legosoldater. De är förbrukningsbara kloner och ingen bryr sig om de dör, men all utrustning de tar med sig på ett uppdrag och alla föremål som samlas in efter utplaceringen går förlorade om de dör. Att hålla dem vid liv i spännande turordningsbaserade strider ligger i ditt intresse.



    Quasimorph erbjuder dig ett vidsträckt, mörkt och mystiskt universum som du kan utforska. Hantera dina tillgångar och avslöja hemligheten bakom ett överhängande hot som kan äventyra mänsklighetens framtid.

    Läs mer

    De bästa priserna för Quasimorph

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 16 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 29 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Quasimorph

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev