Instant Gaming EU
 
 

Köp Nobody Wants to Die

  • PC
  • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

    Nobody Wants to Die är en uppslukande noir-thriller som utspelar sig i New York i framtiden. Året är 2329 och odödlighet kan uppnås tack vare tekniska framsteg. Priset att betala är dock mycket högt. I det här äventyret får du följa med kriminalinspektör James Karra när han utreder en rad brott som riktar sig mot stadens elit. Strax efter att du börjat din utredning kommer du att upptäcka att det finns mer än det verkar vid första anblicken, eftersom flera ledtrådar leder till en seriemördare. Men sanningen om vad som händer bakom kulisserna är ännu mer oroande, och du kanske inte är beredd på det.



    Med sin gripande berättelse, fantastiska grafik och mörka atmosfär ger Nobody Wants to Die en uppslukande upplevelse som fördjupar sig i konsekvenserna av transhumanism och odödlighet i ett samhälle där moralen håller på att försvinna. Upptäck en dystopisk framtid där ingenting är vad det verkar vara och där våld och makt går hand i hand i jakten på odödlighet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nobody Wants to Die

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 14 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Steam, Xbox Live & Sony PSN3 plattformar - PC, PS5 & Xbox Series X. Spelet kommer i 2 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 33 digitala erbjudanden. Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 redan delade kommentarer.

    Kommentarer om Nobody Wants to Die

    KittenChucklenugget
    2024 suoi 20 04:15 dlcompare.com
    this is bioshock if it was a telltale game. loved the 30's aesthetic
    det här är bioshock om det var ett telltale-spel. älskade 30-talets estetik

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev