Köp Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Biomes är en expansion till strategispelet Workers & Resources: Soviet Republic. Den ger spelarna nya sätt att njuta av sitt favoritspel genom att lägga till en mängd nya scenarier till huvudspelet. Dessa inkluderar nya terräng- och miljöförhållanden som påverkar spelet.



    Från logistiska problem på grund av begränsad tillgång till träd i vissa områden till iskalla vintrar i tundrorna som ändrar jordbrukssäsongen och monsuner som kan förstöra dina grödor, ändrar expansionen helt ditt sätt att spela spelet genom att tvinga dig att hantera en mängd olika väder- och terrängförhållanden.



    Om du vill lägga till ett nytt taktiskt lager i spelet och utmana dig själv med dessa nya biomer är Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes det rätta valet eftersom det kommer att ställa dig mot några av de tuffaste miljöerna.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Workers & Resources: Soviet Republic

    De bästa priserna för Workers & Resources Soviet Republic Biomes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 9 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 0 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 9 digitala erbjudande(n). Dessutom visar vår plattform feedback från användare, med 1 kommentarer redan delade.

    Kommentarer om Workers & Resources: Soviet Republic - Biomes

    KittenChucklenugget
    KittenChucklenugget
    2024 geas 25 02:17 dlcompare.com
    the system works in this game than in real life! 5/5 stars
    systemet fungerar i detta spel än i verkliga livet! 5/5 stjärnor

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev