Köp Baten Kaitos I & II HD Remaster

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean och Baten Kaitos Origins kommer tillsammans i ett enda paket. De två klassiska JRPG-äventyren återvänder med förbättrad grafik och en uppsjö av nya funktioner, vilket gör dem mer tillgängliga och engagerande än någonsin. Upptäck en vidsträckt värld som nästan förstörts av kriget mot en forntida ond gud som lämnade efter sig ett öde land och tvingade människor att leva i himlen.



    Spelen har ett unikt kortbaserat Magnus Battle System som låter dig utvinna essenser och lagra dem i korten för att använda dem i strid. Spännande realtidsstrider där du måste fatta kritiska beslut i en knipa sätter ditt förstånd och din reaktionsförmåga på prov för att överleva. kombinera dina kort i farten för att låsa upp kraftfulla kombinationsattacker och utplåna dina fiender i spännande strider när du går vidare genom berättelsen.



    Baten Kaitos I & II HD Remaster har remastrad HD-grafik för en förbättrad upplevelse som också innehåller nya funktioner. Auto-save, en hjälpmeny, New Game+-läge, New Game-läge och sex nya alternativ för spelsystemet har lagts till för att förbättra spelets utveckling och anpassning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Baten Kaitos I & II HD Remaster

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 6 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 0 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 6 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Baten Kaitos I & II HD Remaster

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev