Köp ASKA

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Dyk in i en vidsträckt värld befolkad av vikingaklaner i ASKA, ett online co-op multiplayer överlevnadsäventyr. Samarbeta med dina klanmedlemmar för att skapa ett blomstrande samhälle som kan stå emot de svårigheter som det innebär att leva i ett hårt land. Bli klanledare och ta hjälp av dina klanmedlemmar för att bygga en bosättning och arbeta hårt för att göra den självförsörjande. Försvara ditt hem från angripare och samla mat för att överleva den oförlåtande vintern. ASKA är den ultimata överlevnadsutmaningen för vikingar och bara de modigaste och mest resursstarka kommer att klara sig i det här spelet.



    I ASKA kan du gå ihop med upp till tre andra vänner för att skapa din bosättning. Du kan träna dina klankamrater och tilldela dem olika uppgifter för att hålla staden igång. Styr dem, jaga efter resurser, utforska en mytisk fantasivärld och överlev till varje pris i denna unika upplevelse.



    Spelets realistiska vädersystem kommer att ställa dig och din stam mot hårda vintrar. Om du inte är tillräckligt förberedd kommer din stam att lida svårt. Men det finns andra hot som kommer att hålla dig på tårna hela tiden. Ett mörkt hot vilar över ditt folk, eftersom den här världen befolkas av mörka varelser som kommer att försöka förgöra ditt folk. Aska har ett skicklighetsbaserat stridssystem som låter dig delta i episka strider mot forntida hot.



    ASKA är ett visuellt imponerande spel som representerar sin värld i detalj, med en hög nivå av inlevelse och detaljerad spelmekanik. Bli en viking och slåss för ditt folk i detta episka överlevnadsäventyr!

    Läs mer

    De bästa priserna för ASKA

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 10 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 17 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om ASKA

    Du kanske även gillar

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : ASKA
    • Kategorier : Action , Äventyr , Simulering
    • Utgivare : Thunderful Publishing AB
    • Utvecklare : Sand Sailor Studio
    • Läge(n) : Solo, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2024 geassemánnu 20
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev