Instant Gaming EU
 
 

Köp Warchief

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Vi presenterar Warchief, ett nytt spännande actionstrategispel i realtid där du väljer din hjälte, rekryterar och anpassar arméer och kämpar om strategisk dominans. Med unika hjältar, framkallningsbara arméer, djungelutforskning och legendariska artefakter erbjuder Warchief oändliga möjliga strategier.



    I Warchief kan du välja mellan tre olika hjältar, var och en med sina egna förmågor och trollformler, och över 20 enheter och 10 trollformler för att strategiskt bygga din armé. När du utforskar en frodig djungel får du möjlighet att samla kraftfulla artefakter och tävla mot olika mål för att få övertaget i striden.



    I Warchief kan du använda dig av flera strategier för att besegra dina fiender. Spelet ger en intressant twist till RTS-genren med spännande bosstrider, möten med mytiska varelser och den ultimata utmaningen att besegra Elemental Titan för att ta hem segern.



    Förutom spellägen för solo och online erbjuder Warchief också anpassningsalternativ för hjältar och dagliga utmaningar för att tjäna valuta för att låsa upp ytterligare enheter och trollformler.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warchief

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 4 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 4 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Warchief

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev