Köp The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

  • PC
  • PS5
  • Switch

Topprankade återförsäljare

    The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak är en ny del i den populära RPG-serien från NIS America. Spelet följer äventyren för Arkride, ett mångsidigt proffs som tar på sig olika jobb i Calvard, inklusive detektivarbete, förhandlingar och prisjakt. Spelet utspelar sig i en tid av ekonomiskt välstånd men växande politisk oro och låter dig dyka in i ett episkt äventyr som kommer att avgöra nationens framtid.



    Trails Through Daybreak introducerar nyheter till det gameplay som setts i tidigare spel i serien med introduktionen av AT (Action time) stridssystem och en ny generation av taktiska orbment som gör striderna mer engagerande och intressanta än någonsin. Genom att interagera med andra karaktärer utanför striderna får du verktyg för att påverka striderna på ett helt nytt sätt. Dessutom kan din karaktärs huvudattribut ändras genom det nya Alignment-systemet för att påverka berättelsens utveckling.



    Spelet erbjuder en solid berättelse som backas upp av spännande stridsfunktioner, vilket gör det till ett mycket önskvärt val för alla fans av serien eller alla som letar efter ett spännande JRPG-äventyr fullt av action.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Heroes Trails through Daybreak

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 9 leverantörer som stöder 3 DRM-system: Nintendo eShop, Steam & Sony PSN3 plattformar - PC, PS5 & Switch. Spelet kommer i 3 utgåvor. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 15 digitala erbjudanden. och 2 priser för den fysiska versionen.

    Kommentarer om The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev