Köp Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

  • Switch

Topprankade återförsäljare

    Upptäck den mörka, skruvade thrillern Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, ett spännande detektivspel där du måste avslöja sanningen bakom det skrämmande mordet på högstadieeleven Eisuke Sasaki. Undersök det störande tillvägagångssättet hos Smiling Man, en mördare från det förflutna, och analysera den potentiella kopplingen till en nyligen inträffad tragisk händelse. Som medlem av Utsugis detektivbyrå ska du intervjua vittnen, samla ledtrådar och utforska brottsplatser för att lösa fallet. Använd alla dina detektivfärdigheter för att lösa detta fängslande mysterium.



    I Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club har Eisuke Sasaki hittats död med en leende papperspåse över huvudet. Detta kopplar fallet till ett annat fall för 18 år sedan som begicks av en seriemördare känd som den leende mannen, som nu har blivit en urban legend. Ditt mål är att hitta sanningen bakom det här mordet och en gång för alla lösa mysteriet med den leende mannen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Emio – The Smiling Man Famicom Detective Club

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 6 leverantörer som stöder Nintendo eShopSwitch. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 3 digitala erbjudanden. och 3 priser för den fysiska versionen.

    Kommentarer om Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev