Köp Kingdom Rush 5: Alliance TD

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo för ett episkt äventyr i Kingdom Rush 5: Alliance TD! I den femte delen av den populära tornförsvarsserien bildas en osannolik allians för att stoppa ett nytt hot. De mäktigaste krigarna från Linirea och Dark Army går samman för en ny upplevelse som bygger på tidigare spel för att ge en förbättrad spelupplevelse.



    Spelet innehåller en mängd olika enheter som du kan använda för att försöka stoppa fienden, inklusive 15 torn och 12 episka hjältar. Du kan kombinera deras förmågor för att skapa nya strategier för att sakta ner och döda fiendens trupper innan de kan nå dig. Spelet innehåller 16 kampanjstadier, 3 olika spellägen och över 50 prestationer att låsa upp.



    Snabbt spelande, färgglad grafik och en stor dos humor är de viktigaste beståndsdelarna i en fängslande upplevelse som tar serien till nästa nivå.

    Läs mer

    De bästa priserna för Kingdom Rush 5 Alliance TD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 9 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 18 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Kingdom Rush 5: Alliance TD

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev