Köp That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles - Season Pass

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Den gången jag blev reinkarnerad som en slime ISEKAI Chronicles - Season Pass är ett paket med extra innehåll för action-RPG:et som är inspirerat av den populära mangaserien. Season Pass innehåller tre olika DLC som släpps under 2024, vart och ett av dem innehåller unika nya uppdrag för Rimmuru och hans vänner, samt ytterligare karaktärer och funktioner.



    DLC 1: Innehåller "A Strange Fate", Hinata som ny karaktär och ytterligare deluppdrag och byggnadstyper för att uppgradera Tempest.



    DLC 2: Innehåller ett nytt scenario "The Fairy Queen's Labyrinth", Storm Dragon Veldora som en ny karaktär, ytterligare underuppdrag och nya byggnader.



    DLC 3: Innehåller scenariot "Martial Arts Tournament" och låser upp Demon Lord Milim som en ny karaktär, samt flera deluppdrag och byggnader.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles

    De bästa priserna för That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 8 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 8 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om That Time I Got Reincarnated as a Slime ISEKAI Chronicles - Season Pass

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev