Köp Tavern Manager Simulator

  • PC

Topprankade återförsäljare

    I Tavern Manager Simulator får du chansen att restaurera och driva din alldeles egna fantasi-taverna. Du börjar med en byggnad som har övergivits, renoverar och utökar anläggningen, lagar utsökt mat och ser till att dina kunder är nöjda.



    När du går vidare kommer du att upptäcka att det finns mer i verksamheten än vad det verkar vid första anblicken. Att tillfredsställa kunderna med kvalitetsservice kräver mycket arbete, och du kommer att ha mycket lite tid att planera för ditt nästa drag. Men på Tavern Manager Simulator handlar allt om dina beslut. Du kan ta en mängd olika tillvägagångssätt för verksamheten, men målet är att skapa en plats med en unik atmosfär som är tilltalande för kunderna. Naturligtvis låter spelet dig låsa upp ett brett utbud av dekorationer och uppgraderingar för din taverna som du kan använda för att göra den unik.



    Tavern Manager Simulator erbjuder dig en uppslukande upplevelse där du måste göra allt som behövs för att driva verksamheten, från att hälla upp utsökt öl och laga goda måltider till att chatta med gästerna om du vill bli en berömd Tavern Master. Med massor av uppgraderingar, dekorationer och unika händelser erbjuder spelet en spännande och uppslukande upplevelse i ett fantasikungarike.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tavern Manager Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 5 leverantörer som stöder SteamPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 9 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Tavern Manager Simulator

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev