Köp Dawn of Defiance

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Dawn of Defiance är ett överlevnadsspel i en öppen värld inspirerat av grekisk mytologi. I spelet tar spelarna på sig rollen som Defier, vars mål är att stiga upp från en svag soldat och trotsa gudarna själva. Spelet utspelar sig i en mystisk skärgård full av ruiner och farliga varelser. På ett farligt äventyr måste du samla resurser och tillverka vad du behöver för att överleva och utvecklas.



    Spelet lägger en vidsträckt värld framför dina fötter med en mängd olika biomer som du kan utforska. Det är upp till dig att överleva, men se till att stärka dig själv genom att skaffa hantverksrecept så att du kan skapa uppgraderingar för din utrustning och dina vapen. Du kommer inte bara att behöva slåss mot naturliga vilda djur utan också mot korrumperade hjältar som kommer att försöka göra ett snabbt slut på ditt liv. När du gör framsteg kan du slutföra uppgifter och trotsa gudarna genom att stjäla deras kunskap från Olympens helgedomar.



    Dawn of Defiance har kooperativ multiplayer för upp till fyra spelare, så att de kan samla resurser tillsammans och återta öarna från gudarna i en episk Odyssey.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dawn of Defiance

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 5 leverantörer som stöder 2 DRM-system: Steam & Epic GamesPC. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 11 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Dawn of Defiance

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev