Köp Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York

  • PC
  • PS4

Topprankade återförsäljare

    Utforska den förrädiska världen i Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York, en gripande visuell roman som utspelar sig i dagens New York. Camarilla och Anarchs kämpar i skuggorna för att kontrollera staden och samtidigt upprätthålla maskeraden. En bräcklig balans kan rubbas med fruktansvärda konsekvenser om någon bryter mot reglerna. I ett sådant scenario är du en jagad vampyr som försöker överleva med alla medel.



    Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York är det sista kapitlet i den älskade visuella romanserien som utspelar sig i mörkrets värld. Gripande berättande och intensiva scener är höjdpunkterna i ett äventyr som visar två olika perspektiv av den undre världen i Big Apple. Gör dig redo att göra det bästa av dina vampyriska krafter och försök att överleva mot alla odds medan du navigerar genom ett nät av lögner och politiska planer. Håll hungern i schack och låt inte odjuret komma fram, annars är du dömd. Detta är världen av Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vampire The Masquerade Reckoning of New York

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 9 leverantörer som stöder 2 DRM-system: Steam & Sony PSN2 plattformar - PC & PS4. Spelet kommer i utgåvan Standard. Vårt prisjämförelseverktyg har identifierat 10 digitala erbjudanden.

    Kommentarer om Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev